Bollhav

  Här kan du köpa bollhav för barn och bebisar, det perfekta tillskottet till barn- eller lekrummet hemma. Välj snygga färger som passar just ert hem!

  Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

  Fördelar med att köpa bollhav till barn 

  Ett bollhav är ett riktigt lyxigt tillskott till leksaksutbudet hemma och något som få barn skulle tacka nej till. På lekland och andra ställen brukar just bollhavet gå hem hos de allra flesta barnen, från bebisar till flera år gamla. Det är inte så konstigt, även en del vuxna kan ha svårt att stå emot en pool fylld av färgglada lekbollar i plast. Bollhaven är en typ av leksak som verkligen tilltalar de flesta och som dessutom fortsätter vara kul även när barnen blir äldre.

  Att köpa ett bollhav till sitt barn är en god idé också med tanke på barnets utveckling. Att leka med bollar är ofta ett bra sätt att aktivera barnet fysiskt och det hjälper bland annat till med att träna upp dess motoriska färdigheter. Det färgsprakande havet av lekbollar stimulerar också fantasin och håller hjärnaktiviteten igång under leken. 

  Handtillverkade och prisvärda bollhav av högsta kvalitet

  Vår bollhav kommer från välkända varumärken som står för produkter av högsta kvalitet. Våra bollhav för barn och bebisar är handtillverkade, av mjuka material som är lättskötta och slitstarka. Stommen, eller stativet, finns i 7 olika färger och är enkla att tvätta vid behov. Bollhaven är dessutom stilrena och är modernt designade för att kunna bli ett snyggt komplement till inredningen i ert hem. 

  Bollhavsbollar ingår och vi säljer även extrabollar separat 

  Köper du ett bollhav till ditt barn hos oss så ingår det så klart bollhavsbollar i paketet. Det är klassiska plastbollar som passar bollhav hemma och du kan välja mellan en mängd olika färger (över 20 stycken). Vårt breda utbud av färger är en stor fördel om du vill att bollhavet matchar