Doppresenter

  Att hitta rätt doppresent är inte alltid det lättaste. Här hos EllaBaby får du däremot massor av inspiration från ett brett utbud av doppresenter. Vi har mängder av produkter som passar som doppresenter, såväl till pojkar som till flickor.

  Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

  Hitta rätt doppresent här hos oss

  Genom att erbjuda ett brett utbud av doppresenter vill vi göra det enklare för dig att hitta den rätta. Vår förhoppning är att du verkligen känner att du valt rätt och att presenten blir en succé när den väl öppnas under dopet. Med mängder av olika presenttips får du förhoppningsvis den inspiration du behöver för att välja rätt doppresent.

  Vilken typ av doppresent passar?

  Idag behöver man inte hålla sig till så många oskrivna regler när det gäller valet av doppresent. Du kan välja i princip vad du vill som dopgåva, något som inte var lika socialt accepterat förr i tiden. Vad du vill ge bort i doppresent är upp till dig och du behöver inte ta hänsyn till förväntningar av något slag. Det ger dig mer frihet och du kan välja något helt efter vad du själv anser lämpligast.

  Prydnader och minnessaker

  Olika prydnader eller andra minnessaker har länge varit den vanligaste typen av doppresent. Dessa gåvor är tänkta att bevaras som minnen livet ut. Även om det blir allt vanligare med doppresenter som har en praktisk funktion så är minnessaker fortfarande vanliga. Många väljer fortfarande den mer traditionella vägen och ger barnet något som finns kvar hela livet. En populär produkt av detta slag är någon typ av sats för gipsavgjutning av barnets fot eller hand. Barnets hand- eller fotavtryck förvaras sen i en ram eller liknande och finns kvar som minne.

  Praktiska saker som kan användas

  Det har blivit allt vanligare att man som doppresent ger bort någonting som kan användas i vardagen. Många väljer alltså att ge bort något som barnet och familjen har praktisk nytta av. Det kan gälla allt från en snuttefilt till ett set med tallrikar. Denna typ av doppresent blir oftast något som framför allt föräldrarna kommer att uppskatta. Med tanke på hur dyrt det är med babyprodukter och hur snabbt de förbrukas så blir många föräldrar glada över gåvor inom denna kategori.

  Kläder

  Eftersom barn växer i en rasande fart så går det alltid åt mängder av kläder under barnets första år. Om du väljer att köpa ett klädesplagg som doppresent så garanterar vi att det kommer att uppskattas av föräldrarna.

  Inredning

  Någon typ av inredning kan också vara en jättebra idé till doppresent. Barnet som döps kanske behöver en läslampa, eller en fin tavla? Bara din fantasi sätter gränserna när det gäller inredning för barnrum.

  Leksaker

  Alla barn älska leksaker, så är det bara. Därför är en leksak ofta ett säkert kort när det kommer till dopgåvor. Väljer du bara en typ av leksak som just det barn som döps tycker om så kan det inte bli fel.