Möbler & inredning

  Titta in här hos oss när det är dags för ny inredning till barnrummet. Vårt fina sortiment innehåller inredning för barnrum som tillverkats med funktion, stil och hållbarhet i perfekt kombination!

  Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

  I vanlig ordning är det hög kvalitet, stil och barnens säkerhet som vi på ellababy erbjuder även när det kommer till denna typ av produkter. Samtliga av de produkter för barnrum som du kan köpa hos oss kommer från välkända företag med gott rykte bland dem som intresserar sig för barnrumsinredning.

  Inred barnrummet med stil

  Den som ska inreda ett barnrum idag har massor av alternativ jämfört med hur det såg ut för några år sedan. Barnrumsanpassade möbler, belysning och all annan typ av inredning har blivit mycket populärt. Att barnens rum också ser bra ut stilmässigt har blivit viktigare och vi ser trender även inom denna produktkategori. Därför produceras barnrumsinredning med fokus på stil och funktion i allt större omfattning. Vi vill att du och ditt barn båda ska kunna vara lika nöjda med barnrummet som helhet och har därför ett fint utbud av produkter inom barninredning. Föräldrar kan se till att hela huset inkluderas i önskad inredningsstil samtidigt som barnens inredningsdetaljer och möbler är helt anpassade för just barn eller bebisar.

  Våra produkter till barnrummet

  Vårt utbud av produkter till barnrummet består av de flesta saker som behövs för att inreda ett komplett barnrum. Olika kategorier är till exempel babygym, förvaring och lampor av olika slag. Vi har noga valt ut barnrumsinredningen efter hur väl tillverkaren lyckats kombinera funktion, säkerhet, hållbarhet och stil. Nedan ser du några exempel på produkter inom denna kategori som du hittar här hos oss.

  Lampor barnrum

  Belysningen i barnrummet har stor betydelse för att barnet ska trivas. Många vill ha nattlampor och vägglampor som komplement till takbelysningen. Vi säljer därför båda barnanpassade natt- och vägglampor som är snygga och praktiska.

  Babygym

  Babygym är ovärderliga och ett måste, framför allt för små bebisar men de kan även hänga med när barnet växer. Tyvärr så är det här en typ av barnprodukt som både är skrymmande och som brukar kunna se ut lite hur som helst. Därför har vi sett till att välja ut babygym som är lika nyttiga för bebisen men med ett stilrent och snyggt utseende. Ett perfekt exempel vi säljer är babygymmet från Elodie Details. Det tillhör den hållbara produktserien House of Elodie och kan i kombination med andra produkter fungera även som klädställning och leksakshus.

  Förvaring barnrum

  Leksaksklossar sprids ut över golvet, böcker slits ut från bokhyllan och och så vidare. Samtliga föräldrar kan nog skriva under på en sak; så fort bebisar blir gamla nog att stöka ned efter sig så kommer de att göra det. Gärna i så stor omfattning som möjligt. För att skapa ordning och reda mellan lekstunderna då kaoset upprepar sig så är det därför bra om ni har bra förvaring i ert barnrum. I vårt sortiment hittar du därför smidiga lösningar för förvaring i barnrum.

  Ni kommer att ha stor praktisk nytta av våra barnrumsanpassade förvaringslådor, samtidigt som de är designade för att lyfta rummet stilmässigt. Ett populärt exempel är förvaringskorgen StoreMyStuff från Elodie Details, en rymlig korg där ni kan förvara vad som helst. Den är väldigt användbar och praktisk samtidigt som den också är riktigt snygg som inredningsdetalj till barnens rum.