Nappar och napphållare

  En napp kan vara den perfekta trösten för många barn och hos oss hittar du både nappar och napphållare av högsta kvalitet!

  Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

  Hitta rätt napp och napphållare hos oss

  Nappar är en oumbärlig liten sak får många barn, ett tillbehör som ger tröst och trygghet i alla situationer. Många barn använder napp i någon utsträckning men hur länge man har napp skiljer sig väldigt mycket från barn till barn. Vissa barn kan tycka att det är skönt med en napp när det börjar klia i tandköttet men vara helt ointresserade i övrigt, även det är helt normalt. Det är däremot viktigt att tänka på att barn inte bör vänja sig vid att alltid använda napp, utan endast då det behövs. Det kan leda till att de får svårt att känna sig trygga utan napp och det kan även påverka tändernas utveckling. Oavsett om din bebis kommer att vilja använda napp i flera år eller bara en kort period så är det viktigt att du väljer en som är säker och håller hög kvalitet. Våra produkter är alla säkerhetstestade och garanterat godkända enligt de krav som ställs på babyprodukter.

  Välj mellan olika färger och mönster

  Vi har en mängd olika modeller av nappar och flera färger och mönster att välja mellan. Det är därför lätt för dig att hitta en napp som som just ditt barn kommer tycka om. Du kanske till och med kan låta ditt barn få välja helt själv?

  En snygg napphållare håller nappen på plats

  Eftersom bebisar lätt kan tappa sin napp så är det smart att köpa till en napphållare. Med en napphållare ser du till att inga nappar tappas bort och försvinner, samtidigt som du kan välja en snygg napphållare med stil. Våra napphållare finns i flera färger och du kan välja den du tycker är snyggast. Vill du vara säker på att du och din bebis alltid ser riktigt bra ut kan du köpa flera färger så att du alltid kan matcha napphållaren med klädesplaggen för dagen! Napphållarna är praktiska att använda och du fäster dem enkelt någonstans på barnets kläder.

  Fördelar med att använda napp

  Även om nappar inte är något för alla så finns det en del fördelar som kanske gör att en napp är aktuell för just din bebis:

  • Barnet kan få tröst av någon annan än just den personen som brukar amma barnet
  • Avlastning för den som ammar (alltså mamman, i de flesta fallen)
  • Det kan underlätta när barnet ska vänja sig att somna i en säng istället för i mammans famn
  • Det kan underlätta när barnet ska somna om igen efter att ha vaknat under natten

  Säkra nappar och napphållare av högsta kvalitet

  Vi tycker det är självklart att kvalitet och säkerhet är extremt viktigt när det handlar om produkter som ska användas av bebisar och barn. Därför samarbetar vi uteslutande med leverantörer och varumärken som är välkända och vars produkter garanterat uppfyller de strikta säkerhetskrav som ställs på varor inom denna kategori.