Ryggsäckar

  Vi har ett brett utbud av ryggsäckar för barn, med en massa roliga färger och motiv att välja mellan!

  • Ryggsäck uggla

   210 kr
   Lägg till i varukorg

  Hitta rätt ryggsäck till just ditt barn här

  Ryggsäckar är viktiga hjälpmedel som barnen har nytta av vid en mängd tillfällen. Man ska ha med sig saker till förskolan eller skolan, sen kanske man ska gå på någon sportaktivitet efteråt, eller bara åka och fika hela familjen. En egen ryggsäck är perfekt för att hålla ordning på barnets saker och se till att allt som ska med är nedpackat. Det är lika användbart på den egna familjeutflykten som under dagarna på förskolan. För barnen är ryggsäcken dessutom en accesoar som stolt kan visas upp för omvärlden.
  En egen ryggsäck är ett bra sätt att låta barnet visa sig självständigt, något de flesta vill göra i en viss ålder. När föräldrar, andra barn och eventuella syskon alla har sin egen ryggsäck eller väska så är det inte så konstigt om barnet själv tar upp frågan. I många fall kan det ökade behovet av att visa sig självständig leda till krav eller önskemål som är helt orimliga och omöjliga att gå med på. Ryggsäcken är däremot något som du som förälder kan uppmuntra och den har dessutom stor praktisk nytta. Win-win för dig och ditt barn, alltså!

  Ryggsäckar i många färger och modeller

  För att ditt barn ska kunna få en ryggsäck som passar erbjuder vi därför olika modeller från välkända märken inom barn- och babyprodukter. Vi har till exempel Backpack MINI från Elodie Details, en riktigt populär storsäljare med stil. En annan populär modell hos oss är Zoo Lunchie från Skip Hop, en rolig och praktisk barnryggsäck utformad som en nyckelpiga. Vi vill att ditt barn ska kunna välja en ryggsäck i precis rätt färg i en storlek som passar. Varför inte en ryggsäck med ett gulligt djurmotiv? I vårt utbud kan du och ditt barn välja och vraka tillsammans och enkelt hitta den perfekta ryggsäcken online.

  Funktion och skoj i perfekt blandning

  Våra ryggsäckar håller alla hög kvalitet och är tillverkade för att hålla länge. I vårt utbud har vi försökt blanda olika typer av ryggsäckar för olika åldrar och smak, så att alla kan hitta en passande ryggsäck här.
  Bland de minsta barnen brukar djurmotiven gå hem hos de allra flesta och ryggsäcken blir en skojig accesoar även för de barn som kanske inte riktigt ser de praktiska fördelarna. Hos oss hittar du flera olika modeller och kan välja mellan olika djurmotiv.
  Ryggsäckarna som ser ut som roliga djur brukar dock tappa i popularitet när barnen blir lite äldre. Till slut handlar det kanske lite mer om att visa sin egna stil utåt och ett djurmotiv anses barnsligt. För dessa situationer erbjuder vi därför mer stilrena modeller med olika mönster och färger.