I lager

DeltaBaby Kilkudde

359 kr

Artikelnr: multi-50 Kategori:

Kilkudde – underlättar andningen hos bebisen för olika förkylningar. Att sova i lätt sluttande liggställning rekommenderas ofta av barnmorskor då det kan förenkla bebisar och barns andning vid förkylning, öroninflammation, kräkningar, eller andra andnings relaterade infektioner.

Alla som haft en förkyld bebis eller barn med andningssvårigheter vet hur jobbigt det är inte bara för barnet utan även för föräldrarna. Oron kan göra att man håller sig vaken hela nätter. Ett tips som våra barnmorskor gemensamt brukar ge är att låta barnet eller bebisen sova i lätt sluttande liggställning vilket då öppnar luftvägarna och underlättar barnets andning.

Rekommendationen brukar vara att låta barnet sova i spjälsäng där huvudänden är staplad på exempelvis några böcker – för att få till en lutande liggställning. Att använda en kilkudde är ett enklare sätt att uppnå denna sovställning och även mer flexibelt då kilkudden kan användas både i spjälsäng men även i föräldrarnas säng om bebis hellre vill sova där. En sjuk bebis vill gärna ha närhet av sina föräldrar eller vårdnadshavare, och att då låta bebisen sova mellan kan ha en stor inverkan av trygghet.

Produktinformation kilkudde

  • Kilkudde underlättar andningen för barn och bebisar
Storlek

Stor, Liten

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”DeltaBaby Kilkudde”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *