Åkpåsar

  Här hos EllaBaby hittar du en mängd olika åkpåsar att välja mellan. Att ha en bra åkpåse är väldigt viktigt för att ditt barn ska ha det bekvämt i barnvagnen.

   

   

  Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

  Åkpåsen måste vara tillräckligt varm under kalla dagar samtidigt som den är mjuk och bekväm att sitta eller ligga i. För dig som förälder är det också en fördel om den är enkel att hantera och använda. Vi har åkpåsar för alla tillfällen och behov från de mest populära varumärkena på marknaden.

  Hitta den perfekta åkpåsen här hos oss

  När det kommer till barnvagnstillbehör så är åkpåsen ett av de viktigaste för oss i Sverige. Det kalla klimatet gör att vi måste vara väl rustade mot kyla när vi ska ut och gå med barnvagnen. Åkpåsen är oumbärlig under vinterhalvåret när det är riktigt kallt och du måste se till att ditt barn håller värmen. Eftersom vädret är opålitligt under resten av året så är det en bra idé att ha åkpåsar som kan användas också under lite mildare förhållanden.

  Vi har åkpåsar för alla väder och som passar de flesta barnvagnarna. Här hos oss kan du hitta den perfekta åkpåsen, som håller värmen och ser till att ditt barn har det bekvämt under promenaderna. Vi har både anpassningsbara allroundpåsar och riktigt välfodrade alternativ för de kallaste vinterdagarna. Titta runt bland våra produkter så ska du se att du kan hitta den perfekta åkpåsen här hos EllaBaby!

  Viktiga saker att tänka på när du väljer åkpåse

  Det är lätt man fokuserar mest på åkpåsarnas värmeisolering, vilket inte är så konstigt när vi vet hur kallt det blir under vintern. Det finns däremot flera andra saker att tänka på när du väljer åkpåse. Förutom att temperaturen ska hållas på rätt nivå så finns det även andra saker du bör tänka på när du väljer åkpåse.

  Passform och storlek

  Passformen är så klart viktig när du väljer åkpåse till din barnvagn. Barnvagnar har olika storlekar på sina sitt- och liggdelar, vilket gör att alla åkpåsar inte passar samma vagn. När du väljer åkpåse så måste du alltså se till att ta hänsyn till hur just din barnvagn ser ut. Se till att vara förberedd och undersöka både storleken och formen på vagnens sitt- respektive liggdel.

  Värmeisolerande egenskaper

  Som vi redan nämnt så är det oerhört viktigt att ditt barns åkpåse är varm och fodrad nog att stå emot kyla. Under vintern bör du välja en åkpåse som verkligen täcker hela ditt barns kropp och inte släpper in kyla någonstans. Temperaturen varierar däremot väldigt mycket i Sverige och du vill inte heller att ditt barn ska bli för varmt. Det finns två sätt att möta problemet med varierande temperaturer, antingen köper man flera olika åkpåsar eller så väljer man en som är anpassningsbar. Flera av de som vi säljer går att justera på olika sätt för att ditt barn varken ska frysa eller bli för varmt.

  Praktiska egenskaper och användning

  Som förälder uppskattar man alltid lösningar som gör vardagen enklare. Om du vill minimera strul när det är dags för promenader så bör du ta hänsyn till hur praktisk åkpåsen är. Den ska helst vara enkel att lägga i och fästa i vagnen. Sen får det gärna vara enkelt att lägga ned barnet och se till att det ligger bekvämt. När det är dags att lyfta upp barnet så uppskattar man så klart även om det kan göras på ett enkelt och smidigt sätt. Här är åkpåsens design avgörande och du bör ta hänsyn till dess praktiska egenskaper om du vill göra det lättare för dig själv.